IMG_9587-normal.jpg  

Löysin tämän herkullisen ohjeen Murupullan blogista. Ulkonäkö hämää, sillä nämä näyttävät tosi kuivilta, vaikka ovat kaikkea muuta kuin kuivia. Maku oli suussasulavan herkullinen ja makea, ja siksi nämä olivat juuri sopivan ohuita herkkupaloja. Suosittelen kokeilemaan, jos tekee mieli jotain tosi valkosuklaista ja makeaa.

IMG_9586-normal.jpg

Puolikas pelti, 12 palaa

125 g voita tai margariinia

200 g valkosuklaata

2 munaa

3 dl sokeria

2 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

Sulata suklaa ja rasva varovasti kattilassa. Vaahdota munat ja sokeri, ja lisää suklaarasvaseos vaahtoon. Lisää lopuksi yhdistetyt kuivat aineet. Levitä nopeasti leivinpaperilla vuorattuun vuokaan, sillä taikina jähmettyy aika pian. Paista 175 c noin 20 min. Taikina ei saa enää olla hytkyvää! Pinta alkaa tummua aika pian, joten peitä se leivinpaperilla, ettei se pala.

Anna jäähtyä. Leikkaa reunat pois ja leikkaa 12 palaan. Koristele tomusokerilla tai vaikka valkosuklaaraidoilla.Slurps! :)