Olen tehny mutakakkuja monella eri reseptillä, mutta tämä oli kyllä taivaallista! Minttu sopi kakkuun täydellisesti. Suosittelen ehdottomasti :) Kakku oli mehevää vielä seuraavanakin päivänä, kun olin säilyttänyt sitä muovipussissa jääkaapissa.
100 g margariinia tai voita
100 g Maraboun minttukrokantti suklaata
2 munaa
1,5 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
0,5 tl leivinjauhetta
2 rkl tummaa kaakaojauhetta
ripaus suolaa
Sulata rasva ja suklaa kattilassa miedolla lämmöllä. Anna hieman jäähtyä ja lisää seokseen munat ja kuivat aineet. Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla ja kaada taikina vuokaan. Paista 175 c noin 20 min. Saa jäädä sisältä tahmeaksi. Leikkaa jäähtyneenä paloiksi.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.