Nopea ja helppo omenapiirakka. Päälle tulee muruseos, joka antaa piirakkaan kivaa rapsakkuutta. Tarjoile esim vaniljakastikkeen kanssa.
200 g sulaa margariinia tai voita
1,5 dl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
Sekoita lusikalla ja ota eroon 1 dl (=muruseos)
Lisää:
1 muna
0,75 dl maitoa
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
2 omenaa
kanelia
sokeria
Lisää loput aineet taikinaan lusikalla tai käsivispilällä. Levitä taikina piirakkavuokaan. Pilko päälle kaksi omenaa, ripottele niiden päälle kanelia ja sokeria. Murustele lopuksi piirakan päälle muruseos. Paista 200 c noin 30 min, tai kunnes pohjakin on saanut vähän väriä.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.